Idræt - Fællesskab - Kultur

Samarbejde uden grænser

Harboøre Centeret er et unikt sted, hvor der kommer mange forskellige mennesker med forskellige ønsker og mål. Centeret har mange samarbejdspartnere, som hver især tilbyder noget helt specielt. Læs mere om vores samarbejdspartnere herunder.

Harboøre Idrætsforening

Bliv en del af Idrætsforeningen og fællesskabet blandt de andre medlemmer. Der er mange muligheder for bevægelse og flere forskellige sportsgrene.

Idrætsforeningen samarbejder med Harboøre Centeret og støtter derfor op om centerets Café, som har åbent i alle de timer Idrætsforeningen benytter centeret. Du må derfor ikke medbringe mad og drikkevarer til kampe, stævner og arrangementer i centeret.

For mere information omkring idrætsforeningen, følg dette link eller kontakt Idrætsforeningens Formand Peder Hummel på tlf. 40968652

 

Lokalarkivet for Thyborøn-Harboøre-Engbjerg

Frivillige driver Lokalarkivet med stor iver og interesse. De er en stor del af centeret og deltagere gerne i diverse arrangementer, som en integreret del af fællesskabet. 

Åbningstider:

Torsdag kl. 14.00-18.00 hele året

Tirsdag kl. 13.00-17.00 KUN fra september til maj

Har du spørgsmål til arkivet, kan du kontakte Christian Møller på tlf. 20975415

Fysioterapeut tilknyttet centeret

Anja og Tina har deres klinik i centeret, hvor kontakten og bookingen sker via dem. De benytter centerets fitness maskiner og redskaber til de patienter, der måtte have behov for dette, hvilket er gratis i behandlings perioden.

Ønsker du efterfølgende et medlemskab, skal du tage kontakt til personalet i centeret.

Har du brug for en tid, kan du kontakte både Anja og Tina.

Anja på tlf.: 28305772 / Tina på tlf.: 40877564

Hoved nr.: 97834999

Harboøre Ungdomsklub - et stærkt fællesskab

Er du ung i 7. – 9. klasse, så bliv en del af fællesskabet i ungdomsklubben. 

Vi hygger med mange forskellige aktiviteter og har mulighed for at benytte hallen, når centeret eller Idrætsforeningen ikke optager banerne. 

Se ungdomsklubbens Facebook side via dette link.  

Kom og vær med i skytteforeningen

Fra oktober til og med marts er der skydning i centeret hver mandag og torsdag kl. 19.00. Skytteforeningen driver skydebanen, som en selvstændig del af centeret. 

Ud over klub -og firmaskydning, er det muligt at booke skytteforeningen til diverse arrangementer, hvor centerets køkken gerne sørger for forplejning, som en del af arrangementet. 

For mere information kontakt Anton Lilleøre 25343022
books-bookstore-book-reading-159711-159711.jpg

Vores bibliotek er åbent alle ugens dage

Biblioteket er drevet af frivillige, som sørger for, at der er orden blandt bøgerne og at der er pænt og ryddelig på hylderne. Biblioteket er oprettet på folks villighed til at aflevere de bøger der alligevel er læst og står og “samler støv” derhjemme. Vi tager gerne imod velholdte bøger, så vi får en udskiftning i de bøger der er til udlån. 

Alle er velkommen til at låne og det foregår ved høflig selvbetjening når man låner og afleverer. 

Der er et utal af forskellige bog genre  i vores bibliotek.