Kommende arrangementer

Arrangementer i Harboøre Centeret

I Harboøre Centeret vil vi gerne lave arrangementer, som favner bredt. I løbet af et år vil der være mange forskellige arrangementer – herunder musikalske, foredrag, comedy, kreative og ikke mindst arrangementer hvor sporten er i fokus. Men det skal altid være hyggeligt og foregå i en afslappet atmosfære

BLÆSTEN
Erik Bertelsen's digte tilsat musik

Erik Bertelsen voksede op i Harboøre som søn af en fisker, og giver i sine romaner et næsten etnografisk indblik i fiskernes liv på vestkysten i slutningen af 1800-tallet og frem til 1950’erne.

Blæsten er en spændende kombination af egnshistorie, litteratur og musik. Koncerten er en hyldes til det vejrbidte liv på kysten. Det er sange om vovemod, kærlighed og druknedød – om fiskeriet og den storslåede natur.

 Det kan kun blive en berigende oplevelse!

Hoppedag 17. oktober 2023

Tag hele familien med til en skøn dag med masser af motion og gode grin.

Vi fylder hallen og multisalen med forskellige hoppeborge for både store og små.

Café Blæst har åben hele dagen. hvor i kan forsyne jer med lækker mad og få fyldt energidepoterne op.

Efterårsmarked
Søndag den 15. oktober 10.00 - 15.00

Vores loppemarked er flyttet til oktober og er blevet til Efterårsmarked! Det største indendørs loppemarked på Tangen. Alle lopper og gode sager er velkomne. Kræmmere kan stille op fra kl. 8.00. Café Blæst er åben, hvor der vil være mulighed for at købe lækker mad og drikke i løbet af dagen. Selvfølgelig sælger vi også slush-ice og slik.

Kom og gør en god handel i de mange boder, som vil fylde hele hallen. Der er gratis adgang. 

Stadeplads/areal kan købes for kr. 75,- pr. stk. Enten ved at benytte linket herunder, kontakt Pia på tlf. 2124 5463 eller mail hcenteret@hcenteret.dk

Martin Kanstrup kommer til et udsolgt show!

FREDAG DEN 1. MARTS 2024 KL. 20.00

Kanstrup tager dig med på ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv.

Du vil opleve fællessang, sjove og lune anekdoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.

 

Så glem alt om bleskift, AULA, inflation, krig, naboer og andre trælse ting, og kom i godt selskab med Martin Kanstrup til en forrygende aften der med garanti bliver alt andet end træls.

Ønsker du at høre mere om dette?
Kontakt os på tlf. 21 24 54 63.