Med bus til det vestjyske

Få en to dags oplevelsestur med masser af gode oplevelser!

Ønsker man at besøge området som en del af en stører turistflok, er vi i samarbejde med 7 lokale turismeaktører også leveringsdygtige i dette.

Kom med bussen fra Aarhus, Skanderborg og Silkeborg på en tur til det vestjyske med overnatning for kun 2700 kr. pr. person. En tur hvor oplevelserne er mange, en tur hvor man får fortællingerne omkring strandinger, redninger og verdenskrige helt tæt på.

Mød de lokale, den rå natur og bliv blæst rigtig godt igennem på en to dags guidet tur, hvor Bent Bro fra bandet Tørfisk underholder og sørger for de gode anekdoter. 

Man kan læse mere om turen, samt booking via dette link.

 

Nedenfor er nogle af de forskellige oplevelser beskrevet, læs mere via de forskellige links. 

Bæks Bus - Jeres busselskab fra I står på bussen i Aarhus, Skanderborg eller Silkeborg og til I er tilbage igen. Læs mere her. 

Jens Hedevang - Jeres guide i to dage. Jens er naturvejleder og via sit firma Hedevang Outdoor, er han vant til at arbejde med turisme og planlægning af ture. Læs mere her. 

Harboøre Centeret står for det meste af forplejningen på turen, hvor frokosten den første dag nydes i centeret og ellers kommer maden til jer på turen. Aftensmaden nydes på hotel Nørre Vinkel. Læs mere om Harboøre Centeret her. 

Hotel Nørre Vinkel - Her indlogeres I i de skønneste omgivelser, på Jane Aamunds families slægtsgård. Læs mere her. 

Harboøre Kirke - Her vises I rundt på kirkegården, hvor de mange mindesten fra Vesterhavets forlis er en naturlig del af kirkegården og egnens historie. Læs mere her.

Sea War Museum Jutland - Oplev den stemningsfyldte museum og det fantastiske landskab helt ud til Vesterhavet, hvor mindeparken er opført fra de mange forlis fra Jyllandsslaget. Læs mere her. 

Jyllands Akvariet - Her tager vi et afbræk i historiefortællingen og sejler en tur på Limfjorden, for at se de nuttede sæler blandt de store vindmøller. Læs mere her. 

Haarum Havn - den lille havn ved Harboøre, der gennem tiden har været en aktiv indtægtskilde for byen, til at sande til og nu igen efter lang tid er blevet til en aktiv havn for lystfiskere. Læs mere her. 

Bov Bjerg Klint - Her står naturens kontraster skarp mod hinanden. Den stejle klint der med tiden er blevet taget af havet, og de mange lag fra istiden der står tydlige og flotte på skrænten. Fyret der gennem tiden har ledet søfarten sikkert gennem Skagerak står tæt på klinten og er et flot syn. Læs mere her.