Tlf. 97835617

Holdtræning

Meld dig til fællesskabet

Vi tilbyder flere forskellige hold, hvor der henvises til centerets reservations side på linket nedenfor.

Har du medlemsskab kan du booke plads på de forskellige hold via dette link


Spinning

Spinning er motion med høj puls gennem hele timen, vejledt af en instruktør med højt og stemningsfuldt musik. Intensiteten styres af den enkelte, så alle kan være med. Er man nybegynder spørg da gerne i centeret, hvilket hold det er bedst at starte med. 

 

Cirkeltræning

Cirkeltræning har fokus på både puls og styrke med forskellige øvelser af 45 sek. varighed. Holdet instrueres af en instruktør, hvor intensiteten styres af den enkelte deltager, så alle kan være med.

Cirkeltræning er også for de der gerne vil være aktiv, men ikke kan lave gulv øvelser, da vi har øvelser til træning på stol. 

 

Fysiofitness ved Fysioterapeut 

Fysiofitness sætter fokus på styrke af hele kroppen med  vejledning af centerets Fysioterapeut. Der er tid til vejledning i de enkelte øvelser ud fra individuelle behov. Snak evt. med instruktøren inden timen for spørgsmål til helbred og træning.

 

Power træning

Her er der fokus på høj puls og styrketræning med forskellige øvelser af 45 sek. varrighed. Holdet instrueres af en instruktør, hvor intensiteten styres af den enkelte deltager, så alle kan være med. Der arbejdes med gulvøvelser, forskellige håndvægte, kettlbell, sjippetov, stepbræt, bolde og andre redskaber til styrketræning. 

Hvis du gerne vil deltage, men ikke har et medlemsskab, kontakt da centeret på tlf. 9835617. 

Har du ikke ønske om et fast medlemsskab, der inkludere brugen af hele centeret inde og ude, kan du købe én enkelt gang til 50 kr. eller et 10 turs kort til 450 kr.

10 turs kort GÆLDER IKKE FITNESS, kun holdtræning. 

 

 

 

 

 

 

Mød vores instruktører

Louise Vrist

Instruktør
Fitness

Bjarne Nielsen

Instruktør
Spinning

Jørgen Kirk

Instruktør
Spinning

Alice Hedegaard

Instruktør
Spinning

Tina Nørgaard

Instruktør

Fysio fitness